Accept

Acest site foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Detalii

Chestionar Satisfactie Cosmetice Bio
În curs de procesare...
 
 


 
 
 

Crema bio de noapte antirid si puternic regeneranta pe baza de ulei de argan, unt de shea si fitocolagen. NOU

Brand: LAVERA

COD: lav 504

În stoc
83.90  Lei
(TVA Inclus)
3 puncte

Puterea uleiul de argan, a fitocolagenului si a extractului organic de merisoare in noua crema bio de noapte Lavera. Produs lansat in Germania in decembrie 2013 - acum si in Romania in magazinul de cosmetice online Seebio.ro

Cu varsta, pielea isi pierde nivelul de hidratare si de asemenea procesul de reinnoire celulara incetineste. Acesta noua crema bio antirid ofera o ingrijire pretioasa tenului matur, hidrateza in profunzime, reduce considerabil ridurile si netezeste pielea. Simultan tenul isi recapta elasticitatea si fermitatea. Efecte vizibile.

Bogata in ingrediente active naturale regenerante şi anti-rid, crema bio Lavera hrăneşte intensiv pielea. Ingredientele active stimulează reînnoirea celulară şi reface nivelul hidrolipidic al pielii.

Crema de noapte regeneranta si intens nutritiva pe baza de ulei de argan si extract de merisoare asigura o regenerare celulara intensiva si de asemenea hidrateaza tenul si consolideaza sistemul de protectie naturala a pielii. O textura usoara care se absoarbe rapid in piele, care datorita fitocolagenului din compozitie umple vizibil ridurile si regenereaza pielea matura.

Aplicare: dimineata aplica crema bio de zi Lavera cu ulei de argan si seara aceasta crema pe tenul, gatul si decolteul curatate in prelabil.

Cocktailul Forte de ulei pretios de argan si fitocolagen asigura elementele nutritive necesare oricarui tip de ten.

Un produs cosmetic bio , fara parabeni, certificat bio Natrue, marca germana Lavera.

Crema bio de noapte antirid si puternic regeneranta pe baza de ulei de argan, unt de shea si fitocolagen. NOU http://www.seebio.ro/images/detailed/1/104677_Regenerierende-Nachtpflege_D_Tiegel_FS.jpg <div> <p> <u><strong>Puterea uleiul de argan, a fitocolagenului si a extractului organic de merisoare in noua crema bio de noapte Lavera. Produs lansat in Germania in decembrie 2013 - acum si in Romania in magazinul de cosmetice online Seebio.ro</strong></u></p> <p> <span title="Η ώριμη επιδερμίδα μπορεί να αποθηκεύσει όλο και λιγότερο την υγρασία και η">Cu varsta, pielea isi pierde nivelul de hidratare si de asemenea procesul de reinnoire celulara incetineste. Acesta <strong>noua crema bio antirid</strong> ofera o ingrijire pretioasa tenului matur, hidrateza in profunzime, reduce considerabil ridurile si netezeste pielea. Simultan tenul isi recapta elasticitatea si fermitatea. <strong>Efecte vizibile</strong>.</span></p> <p> Bogata in ingrediente active naturale regenerante şi anti-rid, crema bio Lavera hrăneşte intensiv pielea. Ingredientele active stimulează re&icirc;nnoirea celulară şi reface nivelul hidrolipidic al pielii.</p> <p> <span title="Κρέμα Αναδόμησης Νυχτός με βιολογικό cranberry και βιολογικό">Crema de noapte regeneranta si intens nutritiva pe baza de <a href="http://www.seebio.ro/ulei-de-argan-organic-trio-verde.html"><span style="color: rgb(255, 140, 0);"><strong>ulei de argan </strong></span></a>si extract de merisoare asigura o regenerare celulara intensiva si de asemenea hidrateaza tenul si consolideaza sistemul de protectie naturala a pielii. O textura usoara care se absoarbe rapid in piele, care datorita <strong>fitocolagenului</strong> din compozitie umple vizibil ridurile si regenereaza pielea matura. </span><br /> <br /> <span title="Εφαρμογή:">Aplicare: dimineata aplica crema bio de zi Lavera cu ulei de argan si seara aceasta crema pe tenul, gatul si decolteul curatate in prelabil. </span><br /> <br /> <strong>Cocktailul Forte de ulei pretios de argan si fitocolagen </strong>asigura elementele nutritive necesare oricarui tip de ten.</p> <p> Un produs cosmetic bio , fara parabeni, certificat bio Natrue, marca germana Lavera.</p> </div> 83.90  Lei
5 0

Cei care au cumpărat acest produs au fost interesaţi si de:

Transport
Profită de superoferte
Conectează-te