Accept

Acest site foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Detalii

Chestionar Satisfactie Cosmetice Bio
În curs de procesare...
 
 


 
 
 

Crema bio antirid 5D, formulă activă cu fito-acid hialuronic si peptide

Brand: L'ARISSE

COD: 2811

Lipsa stoc
49.10  Lei
(TVA Inclus)
49 puncte
2 puncte

Crema bio antirid L'ARISSE: va invitam sa descoperiti o formulă activă cu fito-acid hialuronic si peptide ce asigura tenului hidratarea de care are nevoie. Dedicata ingrijirii tenului uscat si matur, formula unica imbogatita cu acid hialuronic natural și peptide IQ restabilește fermitatea si elasticitatea pielii.

Peptidele sunt cunoscute ca cele mai eficiente produse pentru regenerarea pielii - acestea stimuleaza productia de colagen si elastina si actioneaza ca un antioxidant.

Cremele antirid L'Arisse sunt o noutate in domeniu, avand la baza peptidele, care au fost descoperite relativ recent in 1997 si studiile au demonstrat eficienta acestora in regenerarea tenului, in stimularea productiei de acid hialuronic.

Aceste substante contribuie la catifelarea si cresterea fermitatii pielii, avand un efect mai rapid decat celelalte produse de intinerire. Studiile clinice au dovedit, de asemenea, ca peptidele indeparteaza colagenul si elastina distruse de la nivelul pielii si diminueaza cicatricile, prin activarea functiilor cutanate responsabile de aceste procese.

Cosmetice naturale fara parabeni: crema bio testata dermatologic

O gama de cosmetice inovatoare pentru un ten mereu tanar si luminos - cosmetice naturale L'ARISSE

Crema bio antirid 5D, formulă activă cu fito-acid hialuronic si peptide http://www.seebio.ro/images/detailed/1/crema_bio_cu_acid_hialuronic_si_peptide.jpg <div> <p> <strong>Crema bio antirid L&#39;ARISSE: </strong>va invitam sa descoperiti o formulă activă cu <strong>fito-acid hialuronic si peptide </strong>ce asigura tenului hidratarea de care are nevoie. Dedicata ingrijirii tenului uscat si matur, formula unica imbogatita cu acid hialuronic natural și peptide IQ restabilește fermitatea si elasticitatea pielii.</p> <p> <strong>Peptidele sunt cunoscute ca cele mai eficiente produse pentru regenerarea pielii -</strong> acestea stimuleaza productia de colagen si elastina si actioneaza ca un antioxidant.</p> <p> Cremele antirid L&#39;Arisse sunt o noutate in domeniu, avand la baza<strong> peptidele</strong>, care au fost descoperite relativ recent in 1997 si studiile au demonstrat&nbsp;eficienta acestora&nbsp;in regenerarea tenului, in stimularea productiei de acid hialuronic.</p> <p> Aceste substante contribuie la <strong>catifelarea si cresterea fermitatii pielii</strong>, avand un efect mai rapid decat celelalte produse de intinerire. Studiile clinice au dovedit, de asemenea, ca peptidele indeparteaza colagenul si elastina distruse de la nivelul pielii si diminueaza cicatricile, prin activarea functiilor cutanate responsabile de aceste procese.</p> <p> Cosmetice naturale fara parabeni: crema bio testata dermatologic</p> </div> <p> O gama de cosmetice inovatoare pentru un ten mereu tanar si luminos - <a href="http://www.seebio.ro/cosmetice-bio-antirid-larisse.html" style="color: rgb(243, 109, 38);" title="cosmetice fara parabeni">cosmetice naturale L&#39;ARISSE</a></p> 49.10  Lei
5 0

Cei care au cumpărat acest produs au fost interesaţi si de:

Transport
Profită de superoferte
Conectează-te