Accept

Acest site foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Detalii

Chestionar Satisfactie Cosmetice Bio
În curs de procesare...
 
 


 
 
 

Ulei esential de Salvie bio, anticelulitic

Brand: MAYAM 10 ml

COD: 6424414014363

Lipsa stoc
14.50  Lei
(TVA Inclus)
1 puncte

Magazinul online de cosmetice bio Seebio.ro este un ulei pretios recomandat pentru tratarea acneei, pentru reglarea secretiei de sebum, datorita proprietatilor sale astringente si antibacteriene.

Acest ulei esential este apreciat si pentru proprietatile sale anticelulitice avand efect lipolitic - activeaza metabolismul grasimilor si imbunatateste microcirculatia din zonele afectate de celulita. Efecte: reduce stratul adipos concomitent cu reducerea retentiei de lichide.

Acest ulei pretios este cicatrizant cutanat si este si un ajutor in cazul transpiratiei excesive.

Utilizare:

- ca ingredient cosmetic in cremele anti acnee bio, pentru purificarea tenului si reducerea nivelului de sebum si a porilor

- alaturi de uleiul de argan bio (50 ml) puneti cateva picaturi de ulei esential de salvie si realizati o lotiune anticelulita, o lotiune pentru drenaj limfatic cu care masati zonele afectate de celulita.

Daca aveti pielea sensibila efectuati testul de toleranta prin aplicarea catorva picaturi de ulei pe zona sensibila a incheieturii maini. Inrosirea zonei inseamna ca acest ulei nu este tolerat si nu recomandam utilizarea acestuia.

Ulei esential de Salvie bio, anticelulitic http://www.seebio.ro/images/detailed/1/ulei-esential-de-salvie.jpg <p> Magazinul online de cosmetice bio Seebio.ro este un ulei pretios recomandat pentru <strong>tratarea acneei</strong>, pentru reglarea secretiei de sebum, datorita proprietatilor sale astringente si antibacteriene.</p> <p> Acest ulei esential este apreciat si pentru&nbsp;proprietatile sale&nbsp;<strong>anticelulitice avand efect lipolitic</strong> - activeaza metabolismul grasimilor si&nbsp;imbunatateste microcirculatia din zonele afectate de celulita. Efecte: reduce stratul adipos concomitent cu reducerea retentiei de lichide.</p> <p> Acest ulei pretios este <strong>cicatrizant cutanat </strong>si este si un ajutor in cazul <strong>transpiratiei excesive.</strong></p> <p> <strong>Utilizare:</strong></p> <p> - ca ingredient cosmetic in cremele anti acnee bio, pentru purificarea tenului si reducerea nivelului de sebum si a porilor</p> <p> - alaturi de <a href="http://www.seebio.ro/uleiuri-si-unturi-naturale/uleiuri-vegetale-bio-page-2.html"><span style="color: rgb(255, 140, 0);"><strong>uleiul de argan bio</strong></span> </a>(50 ml) puneti cateva picaturi de ulei esential de salvie si realizati o lotiune anticelulita, o lotiune pentru drenaj limfatic&nbsp;cu care masati zonele afectate de celulita.</p> <p> Daca aveti pielea sensibila efectuati testul de toleranta prin aplicarea catorva picaturi de ulei pe zona sensibila a incheieturii maini. Inrosirea zonei inseamna ca acest ulei nu este tolerat si nu recomandam utilizarea acestuia.</p> 14.50  Lei
5 0
Transport
Profită de superoferte
Conectează-te